Get ready to be

WORTH IT

1 jaar Inner Pouwer

Inner Pouwer

EEN VERLANGEN

Ergens is er altijd al in mij een bepaald verlangen geweest om een bedrijf voor mezelf te beginnen. Toen ik nog bezig was met mijn opleiding Social Work, zag ik dit als een doel dat nog heel ver weg was. Om mij heen kreeg ik te horen dat het goed was om eerst wat werk ervaring op te doen na de opleiding.

 

Op een gegeven moment kwam er steeds meer een verlangen om een eigen bedrijf te starten. Hoe meer dit verlangen groeide, hoe meer mijn gedachten gingen tegenwerken:

‘Kan ik dit wel?’

‘Moet ik niet meer werkervaring hebben?’

‘Ben ik niet te jong?’

‘Zullen mensen wel op mij staan te wachten?’

‘Er is al zoveel’

 

LET’S DO THIS!

Ik had de opleiding Social Work afgerond en begon aan de opleiding Paardencoach. Mijn verlangen om mijn eigen bedrijf te starten groeide en groeide. Tot het moment dat er in deze chaos van onzekerheid, ik een bepaald vertrouwen voelde. Heel spannend en niet wetende wat er ging komen, nam ik het besluit: Ik ga het doen! Hoe? Geen idee!

 

Ik besloot om te beginnen met de naam. Hier hoefde ik niet lang over na te denken. De boerderij van mijn ouders heet: Boerderij Pouwer. Alleen was de naam ‘Pouwer’ helaas al in gebruik. Het brainstormen begon. Toen kwam mijn vriend met de naam: Inner Pouwer. Deze naam voelde meteen goed.

 

Nog voordat ik wist of ik de opleiding tot paardencoach had gehaald, maakte ik een afspraak bij de Kamer van Koophandel (KVK). Met de naam Inner Pouwer ging ik 25 november 2020 naar de KVK. Ik had geen plan. Ik had om eerlijk te zijn ook eigenlijk geen idee wat ik precies aan het doen was. Er was één ding wat ik wel zeker wist: iets in mij riep dat ik dit moest gaan doen.

 

Vanuit een naam en een inschrijving bij de KVK begon ik te bouwen. Samen met Ilaria (Colours of Happiness) maakte ik een eerste start om zichtbaar te zijn. Katja (The Clever Company) was mijn grootste lerares en steunde mij in dit gehele proces. Ik ontving de eerste mensen. En in april 2021 ging ik een traject aan bij Mariella (Myndz) voor de basis van mijn bedrijf en bouwde ik oktober 2021 samen met Hetty uiteindelijk mijn website.

 

MEER DAN EEN VERLANGEN

Inner Pouwer groeide langzaam vanuit een verlangen naar meer. Het werd mijn passie, hetgeen waar mijn hart sneller van ging kloppen. Ik creΓ«erde een plek waar anderen zichzelf konden zijn en vooral ook een plek waar ik mezelf kon zijn. Ik kon eindelijk werken vanuit en samen met het geen wat mij gelukkig maakte: mijn gevoel en de natuur.

 

EEN GROTE ZOEKTOCHT

Het afgelopen jaar is een hele zoektocht geweest. Ik ontdekte dat de groep mensen waar ik mee wilde werken, dezelfde pijn hebben meegemaakt als ik: het gevoel niet goed genoeg te zijn. Deze zoektocht was niet altijd even makkelijk was. Hiervoor mocht ik diep in mezelf kijken en mijn grootste pijn onder ogen komen.

 

De zoektocht is nog niet klaar. Sterker nog, ik zit er midden in; ‘The best teachers are still learning and the best healers are still healing’.

 

DANKBAAR

Ik ben enorm dankbaar voor alle mensen die het afgelopen jaar op mijn pad zijn gekomen door mijn bedrijf. Er zijn hele mooie en fijne verbindingen ontstaan. Ik ben dankbaar voor alle wijze lessen die ik heb mogen leren.

 

Voor iedereen die mij het afgelopen jaar heeft gesteund, op wat voor een manier dan ook, een grote liefdevolle dankjewel vanuit mij!

 

DE TOEKOMST

Ik heb nog geen idee welk pad ik precies mag gaan lopen met Inner Pouwer. Ik heb nog geen idee wat de toekomst mij zal brengen. Het enige dat ik weet is dat er nog steeds een stem in mij roept dat ik door moet gaan en dat er nog veel moois te wachten staat voor in doe toekomst, met als hoofdthema; terugkeren naar jouw eigen natuur.

Ontdek mijn aanbod

Ontdek inner self experience

Ontdek inner self experience

Ontdek het Be your inner self

Ontdek het Be your inner self

Ontdek coachen met paarden

Ontdek coachen met paarden

Ontdek Geboorte in Kaart

Ontdek Geboorte in Kaart

Scroll naar top