Get ready to be

YOUR INNER SELF

Verlang jij naar innerlijke rust en voldoening?

Je hebt op dit moment het gevoel dat je geleefd wordt in plaats van dat je voluit aan het leven bent. Tegenslagen vallen je zwaar, je zit niet lekker in je vel en je hoofd neemt het steeds van je over. Je hebt al van alles geprobeerd, maar niks lijkt je het gevoel van voldoening en innerlijke rust te geven.

Aan de grondslag van het veroordelen en afwijzen van jezelf ligt emotionele pijn. Dit traject is gericht op het vergroten van je zelfkennis en het helen van emotionele pijn. We richten ons niet alleen op hetgeen waar je tegenaan loopt (de symptomen), maar we gaan ook naar de kern, wat maakt dat jij doet wat je doet? Waardoor jij kan gaan loslaten wie jij denkt te moeten zijn en kan gaan zijn wie dat jij daadwerkelijk van binnen bent.

inner pouwer

HERKEN JE DIT?

Ergens voel je dat je waardevol bent en de wereld veel te bieden hebt. Alleen zodra iemand vraagt naar jouw kwaliteiten en talenten, weet je eigenlijk niks te benoemen. Waardoor het gevoel van waarde alweer snel naar de achtergrond verdwijnt. De kritische stemmetjes komen al snel om de hoek kijken. Je vindt dat er veel dingen aan jezelf niet goed zijn en moeten veranderen.

Je merkt dat:

Diep van binnen weet je dat je niet kunt blijven waar je nu bent en dat je dingen niet langer op dezelfde manier kunt doen, maar je zou eigenlijk niet weten hoe je dit aan zou kunnen pakken.

Wie zijn eigen weg volgt, verdwaalt nooit.

inner pouwer

WAT ALS IK JE VERTEL DAT HET OOK ANDERS KAN?

Je hebt van alles geprobeerd, maar niks lijkt echt te helpen. Sommige dingen helpen wel even, maar geven je niet het resultaat wat je graag zou willen.

In 2019 stond ik op hetzelfde punt als jij. Ik had geen energie meer en haalde geen plezier meer uit de leuke dingen. Alles leek energie te kosten en niks leverde mij nog energie op. Ik had door de jaren heen zoveel last op mijn schouders genomen en mezelf verantwoordelijk gevoeld, voor dingen van anderen waar ik eigenlijk helemaal niet verantwoordelijk voor was. Ik had mezelf aan de kant gezet. Mijn emoties en gevoelens weggedrukt. Ik mocht er niet zijn. En juist geen verantwoordelijkheid genomen waarvoor ik wel verantwoordelijk voor was: mezelf.

Ik had al veel dingen geprobeerd; mediteren, boeken lezen, een psycholoog en ga zo maar door. Door sommige dingen voelde ik mij even beter, maar alweer gauw zakte ik voor mijn gevoel weer in het ‘donker’. Diep van binnen wist ik dat ik niet kon blijven waar ik op dat moment was en de dingen niet langer op dezelfde manier kon doen. Het was tijd voor actie!

Begin 2020 gooide ik het roer om en zocht ik hulp. Ik investeerde in verschillende mensen die mij stapje voor stapje dichterbij mezelf brachten. Ik ging van mezelf houden en ging steeds meer zien en voelen dat ik van grote waarde ben. Ik ging van angst en controle naar liefde en vertrouwen.

Ik heb dit traject ontwikkeld, zodat jij jouw waarde kan gaan inzien en voelen. Dit traject is speciaal ontwikkelt voor mensen met een lage eigenwaarde die willen gaan zijn wie dat ze daadwerkelijk van binnen zijn. Voor mensen die verlangen naar innerlijke rust, voldoening uit hun leven willen halen en hun bijdrage wil leveren aan de wereld.

Ik geloof dat jij nodig bent in deze wereld. Ieder mens heeft zijn/haar eigen kernkwaliteit waarmee diegene een bijdrage levert aan de wereld. Net als dat ieder dier een bijdrage levert aan het grotere geheel.

Dus wat ga jij doen? Zijn wie jij denkt te moeten zijn of zijn wie dat jij daadwerkelijk bent?

WAT KAN JE VERWACHTEN?

Ik heb dit traject ontwikkeld, zodat jij jouw waarde kan gaan inzien en voelen. Dit traject is speciaal ontwikkelt voor mensen met een lage eigenwaarde. Voor mensen die verlangen naar innerlijke rust en voldoening uit hun leven willen halen.

Aan de grondslag van jezelf afwijzen en veroordelen ligt emotionele pijn. Pijn waar jij zelf waarschijnlijk helemaal niet bewust van bent. Deze pijn heb jij ver weggestopt en mag er niet zijn. Waardoor jij eigenlijk tegen jezelf zegt: ik mag er niet zijn. Op dit moment neemt jouw hoofd het van je over, waardoor jij leeft vanuit jouw belemmerende gedachten en overtuigingen. 

Dit traject is gericht op het vergroten van je zelfkennis en het helen van je emotionele pijn. We richten ons niet alleen op hetgeen waar je tegenaan loopt (de symptomen), maar we gaan ook naar de kern, wat maakt dat jij doet wat je doet? Alleen als je iets volledig kan voelen, kan er ruimte voor heling ontstaan. We gaan vanuit jouw hoofd, terug naar de verbinding met je hart.

inner pouwer
inner pouwer

PRAKTISCHE INFORMATIE

Afstand nemen van wat je denkt dat anderen van je verwachten, brengt je dichter bij jezelf.

VOOR WIE IS DIT TRAJECT GESCHIKT?

Dit traject is voor jou als:

WELKE THEMA’S STAAN CENTRAAL?

Eigenwaarde

Eigenwaarde

Ontdek de waarde in jezelf

Zelfliefde

Zelfliefde

Ontdek de pure liefde in jezelf

Authenticiteit

Authenticiteit

Laat los wie je denkt te moeten zijn en ben wie je daadwerkelijk bent

Licht en donker

Licht en donker

Wat van jou meer mag gaan stralen en gezien mag worden

Onderbewuste

Onderbewuste

Wat maakt dat jij doet wat je doet en welke emotionele pijn onderdruk je?

Hee! Ik ben Kristi

Ik had veel negatieve waardeoordelen over mezelf. Ik kon nooit voldoen aan mijn eigen verwachtingen en was nooit tevreden over mezelf. Ik had de overtuiging dat ik er niet mocht zijn. Mijn eigenwaarde was behoorlijk laag. 

Alles wat ik deed koste energie en leverde geen energie meer op. Ik ervaarde veel innerlijke onrust en haalde geen voldoening uit mijn leven. Totdat ik realiseerde dat dit zo niet langer door kon gaan. 

Ik ging weer verantwoordelijkheid nemen over mezelf en mijn leven. In plaats van steeds te focussen op wat ik deed, ging ik werken aan de kern; wat maakte dat ik het deed? 

Aan de grondslag van het veroordelen en afwijzen van mezelf lag veel emotionele pijn. Ik stopte met het weglopen van mijn emoties en ging het aan. Alleen als je iets volledig kan voelen, kan er ruimte voor heling ontstaan.  

Ik ging accepteren wie dat ik was en kreeg een positieve kijk op mezelf. Ik mag er zijn! De innerlijke rust kwam weer in mijn leven en ik ervaarde steeds meer voldoening. Ik had losgelaten wie ik dacht te moeten zijn en ben eindelijk degene wie dat ik daadwerkelijk van binnen ben.

Ik coach nu mensen met een lage eigenwaarde die willen gaan zijn wie dat ze daadwerkelijk van binnen zijn. Mensen die opzoek zijn naar innerlijke rust en voldoening uit hun leven willen halen.

inner pouwer

Je wordt niet wat je wenst of wat je hoopt, je wordt waar je diep van binnen van overtuigd bent

- Michael Pilarczyk

HELP! IK HEB NA DIT TRAJECT MEER NODIG?

Dit traject is een eerste stap richting het zijn van wie jij daadwerkelijk bent en het inzien en voelen wat voor een waardevol persoon je bent. Het is in zo’n korte periode niet te realiseren om geheel te transformeren naar wie jij daadwerkelijk bent en het leven waar jij zo naar verlangt. Sterker nog, dit is iets waar je jouw hele leven in leert en ontwikkelt. Het leven is altijd in beweging! Het is dan ook meer dan logisch dat jij na dit traject meer nodig hebt. Er kunnen daarom zoveel losse sessies bijgeboekt worden als nodig is. Totdat jij aanvoelt dat jij over de vaardigheden beschikt om dit alleen te doen en dat je mijn hulp niet meer nodig hebt. De investering hierin is €90 per sessie.

inner pouwer

VEELGESTELDE VRAGEN

De sessies vinden plaats op boerderij Pouwer gelegen in Weert. Het adres is; geuzendijk 19, 6002 TA, Weert.

Het traject kost €555 inclusief BTW. Dit bedrag kan in een keer betaald worden of in drie termijnen van €185.

Angst voor paarden is geen probleem. Ook deze angst heb jij niet voor niks. Er zit waarschijnlijk iets achter wat heel interessant kan zijn om verder uit te zoeken!

Geen probleem! Je hoeft geen ervaring met paarden te hebben om dit traject te volgen.

Ik voel mij voldaan en enthousiast als ik mensen kan ondersteunen in groei. Ik vind het belangrijk om de tijd te nemen, zodat ik kan luisteren naar jou en je gevoel. Veiligheid en warmte staan voorop, maar ik zal ook regelmatig (samen met mijn paarden) je een liefdevolle spiegel voorhouden. Ik hou niet van een standaard gesprek aan tafel. De sessies zullen vaak buiten plaats vinden of ik pak er verschillende materialen bij, ik ga graag beeldend te werk. Ik werk grotendeels vanuit intuïtie, humor en de kennis die ik heb opgedaan tijdens mijn proces. Mijn dieren en de natuur staan centraal in de sessies. Je kunt vooral van mij verwachten dat ik er voor jou ben, omdat jij het waard bent om er te mogen zijn.

Dat hangt van de leeftijd van jouw kind af. Neem gerust contact met mij op, dan kijken we samen even of dit traject passend is. 

LATEN WE SAMENWERKEN

Voorafgaand het traject plan ik altijd eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Om te kijken of we een wederzijdse klik met elkaar ervaren, het voor ons beide goed voelt en om te kijken wat ik voor jou zou kunnen betekenen. Dit gesprek vindt op locatie plaats en duurt ongeveer 30 minuten tot 1 uur.

Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten!

inner pouwer
inner pouwer
Scroll naar top