Get ready to be

WORTH IT

De Zon in Ram

pexels arthouse studio

My season is here!

Vandaag is de start van het seizoen van de Ram. Dit houdt in dat de Zon in het teken van de Ram staat en het nieuwe astrologische jaar is begonnen. Ram is mijn sterrenbeeld, mijn Zon teken en dat zie ik duidelijk terug in hoe ik ben als persoon.

Voordat ik in ga op wat de Zon in Ram precies inhoudt, wil ik eerst even stil staan bij de volgende vraag:

 

Waar staat een Zon teken voor?

De plaatsing van de Zon in een teken geeft aan wat iemands sterrenbeeld is. Dit teken staat voor je levenskracht en het vertegenwoordigt het doel van je leven. Het geeft aan hoe iemand in het diepste van zijn wezen is en de manier waarop je houw levensdoel naleeft, wat lang niet altijd hoeft te betekenen dat iemand zich ook op die karakteristieke manier uit. Soms hangen er namelijk wolken voor de Zon, waardoor de Zon niet optimaal kan stralen.

De Zon is het symbool voor de weg die de mens aflegt: jezelf zijn en begrijpen. Het teken waarin de Zon staat geeft aan op welke manier je met jezelf in harmonie kan komen en op welke wijze je die weg het best kan afleggen. Hoe je kunt schitteren, waar je in mag stralen en wie of wat jou beïnvloed in jouw vermogen tot stralen.

Daarmee is ieder Zon teken even goed als slecht, geen is meer of minder dan de ander. Ieder Zon teken heeft zijn of haar eigen kwaliteit en doel.

 

Het seizoen van de Ram

Als de Zon in een bepaald teken staan, kun jij hiervan de energie voelen. De eigenschappen van de Ram kunnen dan in jou versterkt worden. Je kunt nu het enthousiasme van de Ram voelen om iets te beginnen. Als de Ram ook jouw Zon teken is, dan zullen jouw Ram eigenschappen nog sterker tot uiting komen.

De Ram is een vuur teken, en dat vuur is goed terug te zien. De Ram is gepassioneerd, een echte go-getter, een pionier, initiatiefnemer en onafhankelijk. De Ram is een geboren leider, actief en energiek, maar ook wel eens impulsief. Rammen zijn strijders van het eerste uur. Hoe hoog de hindernis ook is, de Ram geeft niet op. De Ram gaat geen uitdaging uit de weg. Dit maakt dat het nu een goede tijd is om met iets nieuws te beginnen, de energie van de Ram zorgt er namelijk voor dat je hier vol voor gaat. Je profiteert van het zelfvertrouwen van de Ram.

Met de zon in Ram is er behoefte aan spontaniteit en wil je graag actief bezig zijn. Het is de tijd om niet langer stil te zitten, maar om in beweging te gaan. De Ram houdt namelijk van actie! Het liefst start je met nieuwe projecten waarin je je volledig kan gaan storten, want Ram heeft een hekel aan het afmaken van oude eindjes terwijl er zoveel nieuwe mogelijkheden op hem liggen te wachten…

Rammen lijken egoïstisch, steeds op ontdekkingstocht naar zichzelf, maar je bent echt niet alleen op jezelf gericht. Je ziet de ander en jouw omgeving pas later, omdat je zo gefocust bent op je doel, dáár móet je naar toe! Liever nog vandaag dan morgen. Geduld is bij de Ram vaak ver te zoeken als het op zichzelf aankomt. En het liefste wil de Ram als eerste aankomen! Dat is zijn behoefte aan competitie, wedstrijdje spelen en krachten meten. Je kunt dus nu extra ongeduldig zijn en voor jouw doel willen gaan.

De Ram is niet altijd een denker, maar vooral een voeler die afgaat op intuïtie en zijn hart. Voelt iets goed, spring dan in het diepe want grote kans dat het een project is dat je veel meer plezier gaat brengen!

 

Boodschap voor het seizoen van de Ram

Vraag om hulp! De Ram is geneigd om alles alleen te doen, er zit van nature bewijsdrang in de Ram. Niet zozeer om te laten zien dat hij de beste is, maar zodat hij zichzelf uitdaagt om alle potentie en kracht uit zichzelf te halen. Dit hoef je niet alleen te doen. Zoek contact met de ondersteuning om je heen als je hulp nodig hebt.

 

Affirmaties voor het seizoen van de Ram

Ik houd mijn energie een de kracht ervan in ere door te werken aan dingen die mij vrij doen voelen.

Ik sta er niet alleen voor. Ik onthoudt dat ik contact mag zoeken met de ondersteuning om mij heen en een energie die groter is dan ikzelf als ik hulp nodig heb.

~ Chani Nicholas

 

Een dankjewel aan Judith Lauppe & Chani Nicholas voor een deel van de informatie

Ontdek mijn aanbod

Ontdek inner self experience

Ontdek inner self experience

Ontdek het Be your inner self

Ontdek het Be your inner self

Ontdek coachen met paarden

Ontdek coachen met paarden

Ontdek Geboorte in Kaart

Ontdek Geboorte in Kaart

Scroll naar top