Get ready to be

WORTH IT

De Zon in Stier

Schermafbeelding om

Het seizoen van de Stier is vandaag begonnen!

 

Dit houdt in dat de Zon in het teken van de Stier staat. Dit zorgt weer voor een verandering in energie. Waar de Ram vol vuur op het onbekende afstormt, is de Stier veel voorzichtiger en blijft liever in het bekende. Ik ben je voor opzoek gegaan wat deze verandering in energie voor jou kan betekenen.

 

Het seizoen van de Stier

De Stier is een aardeteken en neemt rauwe, bruisende en uitbundige energie van het leven en maakt er gebruik van.Β De Stier heeft hierdoor een ongelofelijk vermogen om te manifesteren. De magie van de Stier mag langzaam zijn, maar is ook koppig sterk.

Wanneer de Zon in Stier staat verzamel je mensen in nood om je heen en krijg je energie door vrijgevig, vindingrijk en relaxed te zijn, want niemand kan beter chillen dan een stier! De Stier kan namelijk enorm genieten van de fysieke wereld.

Door je loyaliteit en je vasthoudendheid, kan je doorgaan in situaties die een ander allang heeft opgegeven. De Stier houdt ervan om te bouwen en volledig te genieten van een leven vol genot en productiviteit. Deze energie wordt nu dus extra aangesterkt.

De Stier verlangt naar stabiliteit en zekerheid, wat soms een behoorlijke uitdaging kan zijn. De uitdaging van de Stier is om te leren je verlangen naar consistentie te balanceren met de noodzaak om de benodigde risico’s te nemen voor je persoonlijke groei.

 

De energie die het seizoen van de Stier met zich meebrengt

De energie die het seizoen van de Stier met zich meebrengt zorgt ervoor dat je nu een extra verlangen hebt naar stabiliteit en zekerheid, maar ook dat je je wilt gaan bouwen! Niet zo onvoorzichtig als tijdens het seizoen van de Ram, je gaat nu voorzichtig te werk.

Het nodigt je ook uit om deze periode extra te genieten van alles om je heen. Je hebt behoefte aan routine en het mag lekker comfortabel.

 

Boodschap voor het seizoen van de Stier

De Stier staat symbool voor rijkdom en overvloed, mits je eerst de aandacht richt op je zelfliefde, je hartsverbinding. Vanuit deze liefdevolle verbinding kan je deze krachtige energie daadkrachtig inzetten om je dromen te verwezenlijken. Maar vergeet niet: voordat je bij deze hartsverbinding komt zal je eerst je muurtjes rondom je hart moeten afbreken. Alles wat vanuit liefde geboren is, zal een krachtige uitwerking hebben.

 

Affirmaties voor het seizoen van de Stier

Ik mag veranderen.

Ik verdien net zoveel liefde en steun als degenen aan wie ik dat geef.

Chani Nicholas

 

Waar staat een Zon teken voor?

De plaatsing van de Zon in een teken geeft aan wat iemands sterrenbeeld is.Β Dit teken staat voor je levenskracht en het vertegenwoordigt het doel van je leven. Het geeft aan hoe iemand in het diepste van zijn wezen is en de manier waarop je houw levensdoel naleeft, wat lang niet altijd hoeft te betekenen dat iemand zich ook op die karakteristieke manier uit. Soms hangen er namelijk wolken voor de Zon, waardoor de Zon niet optimaal kan stralen.

De Zon is het symbool voor de weg die de mens aflegt: jezelf zijn en begrijpen. Het teken waarin de Zon staat geeft aan op welke manier je met jezelf in harmonie kan komen en op welke wijze je die weg het best kan afleggen. Hoe je kunt schitteren, waar je in mag stralen en wie of wat jou beΓ―nvloed in jouw vermogen tot stralen.

Daarmee is ieder Zon teken even goed als slecht, geen is meer of minder dan de ander. Ieder Zon teken heeft zijn of haar eigen kwaliteit en doel.

 

Bron: Judith Lauppe, Chani Nicholas & The Spirit Junkies

Ontdek mijn aanbod

Ontdek inner self experience

Ontdek inner self experience

Ontdek het Be your inner self

Ontdek het Be your inner self

Ontdek coachen met paarden

Ontdek coachen met paarden

Ontdek Geboorte in Kaart

Ontdek Geboorte in Kaart

Scroll naar top