Get ready to be

WORTH IT

Geboorte in Kaart

Gedrag is altijd logisch
inner pouwer

DE BETEKENIS VAN DE ZWANGERSCHAP EN GEBOORTE VOOR EEN BABY

Wij mensen denken vaak dat baby’s als een ongeschreven blad geboren worden. Echter is dit niet zo. Prenataal, tijdens de zwangerschap, doen baby’s al ervaringen op. De eerste pagina’s van iemands levensverhaal worden al geschreven. 

Tijdens de zwangerschap en de geboorte wordt er een diepgewortelde basis aangelegd waar een baby de rest van leven op zal bouwen. Deze diepgewortelde basis bestaat uit alle indrukken die een baby tijdens de zwangerschap en geboorte binnenkrijgt. Alle indrukken van een moeder, komen tijdens de zwangerschap ook bij de baby binnen. Dit zijn zowel positieve als negatieve indrukken. Positieve indrukken zorgen voor blijdschap, acceptatie, erkenning en bevestiging. Negatieve indrukken kunnen voor een baby voelen als afwijzing, verwarring en (emotioneel) tekort. 

Geboren worden is speciaal en waardevol, maar ook spannend en angstig. Een geboorte is voor een baby een levensles op zich: ”Ben ik er klaar voor?”, ”Kies ik de juiste weg?”, ”Ben ik gewenst?”, etc. Soms zijn er dingen nodig tijdens een bevalling vanuit een medisch oogpunt, omdat misschien de gezondheid van een baby of moeder in gevaar is. Of beschikte we toen nog niet over kennis, die we nu wel weten. Hier is helemaal niks mis mee! Wel kunnen de situaties pijnlijk, angstig of verdrietig voor baby’s zijn. Denk hierbij aan een vacuümpomp. Deze ingrepen zijn nodig, maar doen ook veel met een baby. De indrukken en ervaringen die een baby tijdens de zwangerschap of de geboorte meemaakt kunnen voor de baby overweldigend zijn, ze worden ook wel geboortepatronen genoemd.

BETEKENIS VAN JOUW ZWANGERSCHAP EN GEBOORTE VOOR JOU

De indrukken en ervaringen die jij meeneemt vanuit jouw zwangerschap en geboorte kun jij je niet meer herinneren in je hoofd. Echter zijn deze herinneringen wel opgeslagen in je lichaam. Onbewust beïnvloeden deze herinneringen de manier waarop jij je voelt, hoe jij reageert en hoe jij je gedraagt.  

Met de methode Geboorte in Kaart gaan we ons verdiepen in jouw geboorteverhaal. Hoe heb jij jouw zwangerschap en geboorte ervaren? Welke herinneringen draag jij onbewust met jou mee? Gedrag is altijd logisch. Alles wat je doet, doe je met een reden. Alleen zijn we ons niet bewust van die reden. 

Door middel van Geboorte in Kaart krijg je inzicht in wat maakt wat je doet wat je doet. Dit is van essentieel belang om te kunnen zijn wie dat jij daadwerkelijk van binnen bent en jouw eigen waarde te gaan voelen en zien.

HOE WERKT GEBOORTE IN KAART?

In drie sessies gaan we ons verdiepen in jouw eigen zwangerschap en geboorte. Waarbij je bij de laatste sessie uiteindelijk ook jouw geboorteverhaal ontvangt. De eerste sessie staat in het teken van alle informatie die we al weten rondom jouw zwangerschap en geboorte. De tweede sessie staat in het teken van jouw geboortepatronen en de herinneringen die opgeslagen zijn in jouw lijf. De derde sessie staat in het teken van jouw behoeften en kwaliteiten. De afsluitende sessie staat in het teken van jouw geboorteverhaal. 

Heb je vragen over Geboorte in Kaart of wil je nog meer weten? Neem gerust contact mij op via de mail [email protected] of via Whatsapp 06 42 96 60 16.

Ontdek mijn aanbod

Ontdek inner self experience

Ontdek inner self experience

Ontdek het Be your inner self

Ontdek het Be your inner self

Ontdek coachen met paarden

Ontdek coachen met paarden

Ontdek Geboorte in Kaart

Ontdek Geboorte in Kaart

Scroll naar top