Get ready to be

WORTH IT

Ik bevrijd mezelf

IMG

Jezelf bevrijden doe je door jezelf te zijn.

In de maand maart ben ik in mijn tentje gedoken. Even wat minder op de voorgrond en vooral veel tijd met mezelf. Naar binnen keren en diep in mezelf duiken. Aankijken wat ik eigenlijk niet wilde aankijken. Een proces dat nog volop aan de gang is, maar ik wil jullie graag meenemen. Ik heb besloten om een deel van mezelf niet meer te verstoppen.

 

IS DIT HET LEVEN?

Twee jaar geleden begon ik aan mijn persoonlijke reis. Ik was moe en ik had geen energie. Maar het grootste wat op dat moment speelde was toch wel de vraag ‘Is dit nou het leven?’. Ik zag mezelf niet oud worden met deze manier van leven waarin het alleen maar draaide om werken en geld verdienen. En dan kun je nagaan, ik was nog niet eens fulltime aan het werk.

Al zo lang als ik mij kan herinneren vraag ik mezelf af wat het nut van het leven is. Het klopte voor mijn gevoel niet dat we geboren werden, vervolgens naar school gingen om te leren, daarna gingen werken om te kunnen leven, te genieten van je oude dag en vervolgens te sterven. Wat was hier dan het nut van?

Dit was toch hoe iedereen het leven leefde,Β dat was toch hoe je het hoorde te doen? Hoeveel ik mezelf ook probeerde aan te passen aan hoe ik dacht dat het hoorde, ik kon het niet. Ik raakte leeg. Er zat een gevoel in mij dat mij vertelde dat er meer in dit leven was. Wat is nou het nut van mijn bestaan? Wat maakte dat ik geboren ben in deze wereld? Dus ik ging op onderzoek uit.

 

OP ONTDEKKINGSREIS

Ik begon aan mijn persoonlijke reis. Tijdens deze reis leerde ik steeds meer over mezelf en ging ik mezelf steeds beter begrijpen. Ik begon aan een rouwproces van mijn overleden tweelingbroer Koen en hoe meer ik de diepte in dook, hoe dichter ik bij mezelf kwam.

Deze diepte ging een kant uit die ik in eerste instantie eigenlijk niet wilde. Hoeveel weerstand ik er ook tegen bood, ik werd iedere keer weer teruggetrokken naar ‘spiritualiteit’. Als je het eenmaal ziet, kun je het niet meer niet zien. Ik besloot me ervoor open te stellen en op onderzoek uit te gaan.

Ik leerde en ervaarde dat spiritualiteit niet zweverig is, maar juist heel aards. Ik ontdekte een wereld waarin er meer is dan alleen dat wat we fysiek kunnen waarnemen, de kracht van energie en oude wijsheden zoals hoe wij als mensen onderdeel zijn van de Natuur. Ik kan eindelijk betekenis geven aan wat ik ervaar, wat niet fysiek zichtbaar is. Ik ontdekte hoe ik als ziel hier naar de aarde ben gekomen om verschil te maken.

Wat ik allemaal heb ervaren en geleerd ga ik nu verder niet te diep op in, want dan ben ik morgen nog aan het schrijven. Dus dat wordt nog vervolgd.

 

IK BEVRIJD MEZELF

Ik vond een deel van mezelf waarvan ik het gevoel had dat ik het verloren was. Wat mij zoveel meer geluk gaf dan dat ik ooit had kunnen bedenken. Maar toch onderdruk ik dit deel van mezelf: mijn spirituele kant.

Ik durfde er niet tegenover iedereen open over te zijn. Ik praatte er niet over met mensen of ik deelde heel voorzichtig er wat over. Tijdens sessies durfde ik deze kant meer te laten zien, maar ik was heel selectief ik wat ik met wie deelde. Ik schaamde me en was bang. Bang voor wat anderen hier van zouden vinden. Dat ik als ‘zweefteef‘ bestemd zou worden. Mijn eigen angst om niet goed genoeg te zijn.

Ik wil dit deel van mezelf niet meer onderdrukken, dat kost veel energie. En zo kom ik nu, op mijn 23e verjaardag, voor mijn gevoel uit de spirituele kast. Be bold and make the first move. Ik weet dat ik hier op Aarde ben om verschil te maken en ik mag deze twee werelden met elkaar ga samen brengen. Ik ben de brug tussen de Hemel en de Aarde. Ik ben spiritueel en aards, dat is mijn zijn.

Beide delen zitten in mij en het ene deel kan zonder het andere deel niet fijn functioneren. Ik ben spiritueel met een aards jasje. Zo kan ik enorm genieten van een avond feesten en een bezoek aan de bioscoop, maar kan ik ook genieten van een kaartlegging en het gebruiken van mijn heldere gaven.

Juist door deze beide delen in mezelf te erkennen voel ik eenheid in mezelf, voel ik mij een compleet mens en voel ik mij thuis in mijn lijf.

Mijn reis is nog lang niet klaar en dat wil ik ook nog niet. Ik wil nog veel meer van de spirituele en aardse wereld ontdekken en dat ik dit vooral ook mag doen om anderen te inspireren. Ik ben een spiritueel lerares en dat omarm ik.

This is just the beginning… Ga je met me mee op reis?

Ontdek mijn aanbod

Ontdek inner self experience

Ontdek inner self experience

Ontdek het Be your inner self

Ontdek het Be your inner self

Ontdek coachen met paarden

Ontdek coachen met paarden

Ontdek Geboorte in Kaart

Ontdek Geboorte in Kaart

Scroll naar top