Get ready to

Experience your Inner Self

Verlang jij naar rust in je hoofd en verbinding met jezelf?

Je hoofd maakt op dit moment overuren. Er blijft een eindeloze reeks van negatieve gedachten door jouw hoofd gaan. Veelal zijn dit negatieve gedachten over jezelf. Er kan altijd wel iets beter. Je hebt het gevoel dat je steeds verder van jezelf af komt te staan. De verbinding met jezelf ben je verloren en je zit niet lekker in je vel. Hoe erg je ook je best doet om rust te creëren in je hoofd, het lijkt alleen maar erger te worden. Je raakt er helemaal uitgeput van.

Verlang jij naar het ervaren van rust in je hoofd en verbinding met jezelf? Dan is de Inner Self Experience iets voor jou!

inner pouwer

HERKEN JE DIT?

Op dit moment neemt jouw hoofd het van je over, waardoor jij leeft vanuit jouw belemmerende gedachten en overtuigingen. 

Het leven wordt een stuk lichter als je beseft dat jouw gedachten geen feiten zijn.

inner pouwer

WAT ALS IK JE VERTEL DAT HET OOK ANDERS KAN?

Je hebt al van alles geprobeerd om rust te creëren in je hoofd, maar niks lijkt echt te helpen. Sommige dingen helpen wel even, maar geven je niet de rust die je graag zou willen.

In 2019 stond ik op hetzelfde punt als jij. Mijn hoofd maakte overuren, het leek niet te stoppen. Gedachten raasden continu door mijn hoofd heen. Dit waren voornamelijk gedachten waarin ik mezelf vertelde dat ik niet goed genoeg was. Ik raakte helemaal uitgeput en ik kon me niet meer concentreren. Op een gegeven moment kon ik zelfs niet eens meer nadenken. Mijn gedachten waren de baas over mij, in plaats van dat ik de baas was over mijn gedachten. 

Door naar binnen te keren en weer contact te maken met mijn zintuigen kwam er weer rust in mijn hoofd. Ik voelde weer verbinding met mezelf. Ik kon me weer concentreren en de leuke dingen van het leven weer ervaren. Ik werd weer de baas over mijn eigen gedachten. 

Ik heb deze experience ontwikkeld, zodat jij kan gaan ervaren hoe het is om innerlijke rust en contact met jezelf te hebben. De Inner Self Experience is speciaal ontwikkeld voor mensen met een lage eigenwaarde die rust in hun hoofd en de verbinding met zichzelf willen ervaren. Voor mezen die niet meteen een heel traject willen volgen, maar laagdrempelig willen beginnen of het gewoon eens willen ervaren.

WAT KAN JE VERWACHTEN?

Ik heb de Inner Self Experience ontwikkeld, zodat jij kan ervaren hoe het is om weer in contact te zijn met jezelf en innerlijke rust te ervaren. De Inner Self Experience is op maat gemaakt voor jou. Jij staat centraal en er komt aan bod wat jij op dat moment nodig hebt. 

We nemen gas terug en halen diep adem. Tijdens de Inner Self Experience keren naar binnen en ervaar je hoe het is om weer in contact met jezelf te komen en aanwezig te zijn in je eigen lijf. Vanuit je hoofd, naar je hart en je lijf. Je gaat ervaren hoe het is om weer de baas te zijn over jouw eigen gedachten.

inner pouwer
inner pouwer

PRAKTISCHE INFORMATIE

Als je altijd maar gericht bent op het punt aan de horizon,
gaat de schoonheid van alles om je heen voorbij.

De Inner Self Experience is voor jou als:

Dit traject is voor jou als:

Hee! Ik ben Kristi

Ik had veel negatieve waardeoordelen over mezelf. Ik kon nooit voldoen aan mijn eigen verwachtingen en was nooit tevreden over mezelf. Ik had de overtuiging dat ik er niet mocht zijn. Mijn eigenwaarde was behoorlijk laag. 

Alles wat ik deed koste energie en leverde geen energie meer op. Ik ervaarde veel innerlijke onrust en haalde geen voldoening uit mijn leven. Totdat ik realiseerde dat dit zo niet langer door kon gaan. 

Ik ging weer verantwoordelijkheid nemen over mezelf en mijn leven. In plaats van steeds te focussen op wat ik deed, ging ik werken aan de kern; wat maakte dat ik het deed? 

Aan de grondslag van het veroordelen en afwijzen van mezelf lag veel emotionele pijn. Ik stopte met het weglopen van mijn emoties en ging het aan. Alleen als je iets volledig kan voelen, kan er ruimte voor heling ontstaan.  

Ik ging accepteren wie dat ik was en kreeg een positieve kijk op mezelf. Ik mag er zijn! De innerlijke rust kwam weer in mijn leven en ik ervaarde steeds meer voldoening. Ik had losgelaten wie ik dacht te moeten zijn en ben eindelijk degene wie dat ik daadwerkelijk van binnen ben.

Ik coach nu mensen met een lage eigenwaarde die willen gaan zijn wie dat ze daadwerkelijk van binnen zijn. Mensen die opzoek zijn naar innerlijke rust en voldoening uit hun leven willen halen.

inner pouwer

Niets kan de wereld zoveel zorgen geven als jouw eigen gedachten.

inner pouwer

VEELGESTELDE VRAGEN

De Inner Self Experience vinden plaats op boerderij Pouwer gelegen in Weert. Het adres is; geuzendijk 19, 6002 TA, Weert.

De investering in de Inner Self Experience bedraagt €70.

Het kan zijn dat je na de Inner Self Experience voelt dat je graag meer wilt. Dat je echt klaar bent om het leven te leven dat je graag wilt leven. Dat je nu echt eens wilt gaan houden van wie jij bent! Dat je wilt gaan voor die innerlijke rust en volodening waar jij al zo lang naar verlangt. Hiervoor heb ik speciaal een traject voor ontwikkelt; Be your Inner Self. Je vindt dit traject onder het ‘werken met mij’ menu.

Angst voor paarden is geen probleem. Ook deze angst heb jij niet voor niks. Er zit waarschijnlijk iets achter wat heel interessant kan zijn om verder uit te zoeken!

Geen probleem! Je hoeft geen ervaring met paarden te hebben om de Inner Self Experience te volgen.

Ik voel mij voldaan en enthousiast als ik mensen kan ondersteunen in groei. Ik vind het belangrijk om de tijd te nemen, zodat ik kan luisteren naar jou en je gevoel. Veiligheid en warmte staan voorop, maar ik zal ook regelmatig (samen met mijn paarden) je een liefdevolle spiegel voorhouden. Ik hou niet van een standaard gesprek aan tafel. De sessies zullen vaak buiten plaats vinden of ik pak er verschillende materialen bij, ik ga graag beeldend te werk. Ik werk grotendeels vanuit intuïtie, humor en de kennis die ik heb opgedaan tijdens mijn proces. Mijn dieren en de natuur staan centraal in de sessies. Je kunt vooral van mij verwachten dat ik er voor jou ben. Jij het waard bent om er te mogen zijn.

Dat hangt van de leeftijd van jouw kind af. Neem gerust contact met mij op, dan kijken we samen even of dit de Inner Self Experience passend is. 

LATEN WE SAMENWERKEN

Ben jij klaar met al die onrust in jouw hoofd? Verlang jij naar het ervaren van rust in hoofd en verbinding met jezelf? 

Het wordt tijd dat jij gaat kiezen voor wat goed voor jou is, laat los wat anderen daarvan denken of vinden. Jij bent goed genoeg! Voor jezelf kiezen is niet egoïstisch. Het is de enige manier om jouw eigen pad te bewandelen. 

Investeer in jezelf en geef jezelf een cadeau: de Inner Self experience. Plan hieronder een afspraak.

inner pouwer
inner pouwer
Scroll naar top