Get ready to be

WORTH IT

MIJN GEVOELIGHEID ALS KRACHT

IMG

Al mijn hele leven voel ik mij anders dan anderen door mijn gevoeligheid. Het ging mij steeds meer opvallen dat ik meer ervaarde dan de mensen om mij heen. Ik kreeg voor mijn gevoel altijd veel meer informatie binnen dan dat er fysiek beschikbaar was.

Mijn gevoeligheid belemmerde mij. Ik ervaarde dingen die ik helemaal niet wilde ervaren. Het sloopte me en het was voor mij moeilijk om onderscheid te maken wat van mij of wat van een ander was. Ik wilde het liefste gewoon zo zijn als anderen. Dus besloot ik om mij af te sluiten van mijn gevoel en ging ik leven vanuit mijn hoofd.

Het afsluiten van mijn gevoel heeft mij jaren belemmert, tot het punt dat ik tegen een burn-out aan zat. Begin 2020 besloot ik daarom om in mijn persoonlijk proces te gaan duiken. Tijdens dit persoonlijk proces ben ik langzaam weer gaan voelen, waardoor ook mijn gevoeligheid weer meer naar boven kwam.

 

GEVOELIGHEID ALS KRACHT

Toen ik begon met mijn eigen bedrijf en mezelf de vrijheid gaf om meer met mijn gevoeligheid te gaan doen, ontdekte ik dat dit een enorme kracht van mij was. Door mij af te stemmen op de ander kon ik zoveel meer diepgang bereiken, dan wanneer ik mijn gevoeligheid blokkeerde.

Eind vorig jaar nam ik het besluit om mijn gevoeligheid verder te ontwikkelen. Ik wilde er meer mee. Ik wilde ontdekken wat ik er allemaal mee kan, hoe ik het verder in kan zetten om anderen te ondersteunen en hoe ik met deze gevoeligheid om kan gaan. Want ondanks dat ik het inzette tijdens mijn werk, was het ook nog steeds een hele zoektocht.

Ik kwam toen ’toevallig’ bij de opleiding tot Licht Channeler uit van Amber (Tri of Light).Β Afgelopen zondag heb ik deze opleiding mogen afronden. Wauw wat een prachtige 10 weken zijn dit geweest! Waarin ik weer zoveel meer over mezelf heb mogen leren. Mijn belemmerende gevoeligheid transformeerde ik naar mijn heldere gaven, mijn kracht. Ik leerde dat alles wat ik altijd al ervaar, boodschappen van boven zijn en hoe ik hiermee anderen kan ondersteunen in de reis die dat ze hier op de Aarde maken. Daarnaast ontmoette ik prachtige mensen en ontdekte ik dat er net als mij mensen rondlopen die ieder hun eigen unieke heldere gaven hebben.

 

SPIRITUALITEIT

Ik merk dat spiritualiteit bij mensen vaak angst oproept. Voor mij is spiritualiteit echt thuiskomen. Ik vind ‘Aards’ vaak veel moeilijker dan ‘Spiritueel’.Β Aards en Spiritueel zijn in mijn ogen twee dingen die samen gaan en die je niet los van elkaar kan zien. Je bent zowel Aards |(je lichaam en geest) als Spiritueel (je ziel).

Door mij te verdiepen in spiritualiteit krijg de bevestiging die ik al mijn hele leven van binnen voel. Dingen die ik diep van binnen voel, maar nooit onder woorden kon brengen. Denkende dat ik gek was. Er waren zoveel dingen die ik kon zien, voelen en ervaren, die ik vanuit een rationele blik gewoonweg niet kon verklaren. En als je dan een onderzoekend mens bent, dan wil je meer weten.

En met dat onderzoeken ben ik nog lang niet klaar; this is just the beginning!

 

IK BEN PRECIES ZOALS IK HOOR TE ZIJN

Ik ben niet voor niks altijd anders geweest, dat is de bedoeling. Ik ben precies zoals ik hoor te zijn. Mijn gevoeligheid, mijn heldere gaven, dat is mijn kracht.

”The world needs your unique gifts, don’t leave with them still inside you”.

Je bent nodig op deze wereld, precies zoals je vanuit je kern bent!

Ontdek mijn aanbod

Ontdek inner self experience

Ontdek inner self experience

Ontdek het Be your inner self

Ontdek het Be your inner self

Ontdek coachen met paarden

Ontdek coachen met paarden

Ontdek Geboorte in Kaart

Ontdek Geboorte in Kaart

Scroll naar top